Om os

Black Brush ApS har startet kampen op mod det store plastikforbrug der er i hele verden. Vi har altid vidst at vi ikke alene kan redde hele verden, men sammen kan vi redde en stor del af den. Alene i Danmark bliver der smidt 240.000 kilo plastik, alene fra tandbørster! Dette tænkte vi at det må der vel kunne gøres et eller andet ved. Vi har udviklet og produceret tandbørster, hvor skaftet lavet af 100% bambus, og hårene er lavet af det 100% bionedbrydelige materiale, kaldet Nylon6. Vores primære mål, er at få hele Danmark til at skifte fra den traditionelle tandbørste, til den 100% bionedbrydelig tandbørste. For hver gang du køber en bambus tandbørste, i stedet for en plastik tandbørste, har du alene gavnet jordkloden med 20 gram mindre plastik. Samt bambus kræver ikke yderligere vand, da regnvand er nok i produktionen.

Vi er en familie virksomhed. Bag virksomheden finder du Sadik og Nazanin, sammen med vores lille guldklump Zakia, på 2,5 år. Vi har en kæmpe passion for det vi laver, og vi vil være med til at gøre jorden til et bedre sted at leve i for vores børn og børnebørn. Black Brush ApS startede op i 2017, dengang solgte vi kun voksen tandbørster. I dag har vi udviklet konceptet, til at vi både sælger bambus voksen og børne tandbørster, derudover også bambus vatpinde. Vi arbejder også på at få udviklet nogle T-shirts, sokker, og underbukser som vil blive produceret af 100% bambusfibre, hvilket gør dem super bløde og behagelige at have på, og samtidigt bionedbrydelige, og det er netop det vores målsætning er som virksomhed!

Vi har valgt at arbejde med bambus, da det er et fantastisk materiale. Med bambus kan man producere rigtig meget, af hverdagens ting, og som førnævnt er bambus 100% bionedbrydeligt. Derfor kan du være tryg i at din Black Brush tandbørste vil være nedbrudt indenfor maks. 8-10 måneder.